Mijn aanbod

FIT ontbijt

FIT Experience Testweek

Een maximaal aanbod voor een minimale prijs als start!

Wat wij belangrijk vinden is dat jij als eerste stap gaat ervaren wat een FIT Ontbijt als voedingsadvies in combinatie met het aanpassen van je dagelijkse leefstijl voor jou gaat opleveren.

Voor de FIT Experience testweek betaal je eenmalig €25,-.

FIT Community

Wat je kunt verwachten? Een Healthy HEROES Facebook Community waarin dagelijks mindset tips, recepten, resultaten, ervaringsverhalen, en positieve energie worden gedeeld.

Je kunt ook deelnemen aan verschillende challenges, zoals een 21-days challenge en een 90-days challenge. De sleutel tot een gezondere leefstijl.

FIT Mindset

Naast een FIT lichaam en een gezondere leefstijl is het natuurlijk ook heel belangrijk om je mind FIT, positief en krachtig te houden. Wij coachen op je gedachten, bespreken terugkerende blokkades en patronen en geven je simpele dagelijkste handvatten en tips. 

“Once your mindset changes, everything on the outside will change along with it.”​

FIT Entrepreneurship

Ondernemen is trendy, ondernemen is de toekomst. 

Wij bieden jou zonder een grote investering of enkel risico de unieke mogelijkheid om je eigen bedrijf te starten en ownership te nemen over jouw leven. Als FIT Entrepreneur beslis je zelf hoe hard je werkt, waar en met wie.  

Daniella

Coach Academy

Naast het helpen van klanten bij een gezondere leefstijl, leiden wij ook nieuwe coaches op tot Herbalife Nutrition Coach.

Of je nu een paar mensen wilt helpen of heel veel, deze academy is speciaal ontwikkeld om succesvolle coaches op te leiden. Een veilige en leuke leeromgeving waar teamspirit en fun centraal staan.