FIT Entrepreneurship

Daniella

FIT Entrepreneurship

Ondernemen is trendy, ondernemen is de toekomst. En wij bieden jou zonder een grote investering of enkel risico de unieke mogelijkheid om je eigen bedrijf te starten en ownership te nemen over jouw leven. Als FIT Entrepreneur beslis je zelf hoe hard je werkt, waar en met wie. Dit betekent dat je je eigen dromen waar kunt maken en het leven kunt leiden zoals jij dat graag wilt. 

Word FIT entrepreneur in ons top team! Hoe dan? Heel simpel: je gaat starten met jouw FIT journey naar een gezondere leefstijl met de FIT Ontbijtexperience. Je volgt online trainingen met lokale, nationale en internationale succesvolle sprekers en start met onze Coach Academy, waardoor je tegelijkertijd al anderen kunt helpen met een gezondere leefstijl. Daarmee bouw je meteen een (extra) inkomen op. En wij delen onze visie en ons concept met zoveel mogelijk mensen in ons netwerk die ook openstaan voor een FIT journey. Zo dragen we samen als top team onze wereldwijde missie uit. 

“The only failure you can make is to grow old and not to have tried what you really wanted to do”

De missie van Herbalife Nutrition

Waarom zijn wij zo succesvol? Als FIT Entrepreneur maak je deel uit van een wereldwijde organisatie die al 40 jaar bestaat, waarvan 25 jaar in Nederland. In meer dan 90 landen is Herbalife Nutrition vertegenwoordigd en de groei is ongekend. De sleutel van deze groei is de persoonlijke leefstijlcoaching van ons als fitcoaches. 

Herbalife Nutrition is een van ’s werelds grootste aanbieders van innovatieve voedingskundige producten, doelgerichte voedingssupplementen, verzorgingsproducten en producten voor gewichtsbeheersing, sport en fitness voor mensen die een evenwichtige, actieve en gezondere levensstijl nastreven. Alle producten worden exclusief aangeboden via een wereldwijd netwerk van meer dan 3 miljoen onafhankelijke Herbalife Nutrition Members. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken leefstijlcoaching programma’s op maat. Onze missie is “de wereld gezonder en gelukkiger maken”. Voor meer informatie kun je deze video bekijken of een kijkje nemen op www.mylifeherbalife.nl. Op deze website kun je ook een test doen om te kijken of je geschikt bent om te starten in ons top team!