Over mij

Ik ben leefstijl coach Daniëlla.

Een fitcoach en power woman in hart en nieren.  

Mijn kwaliteit ligt bij het écht willen horen en zien van mensen. Met oprechte aandacht help ik je met behulp van leefstijlcoaching op weg naar een gezondere leefstijl. Met als doel de beste versie van jezelf te worden. Want dat is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Ik geef niet alleen leefstijlcoaching, maar ook voedingsadvies met een ondersteunend dieet programma bestaande uit hoge kwaliteit en 100% natuurlijke producten.

Met mijn passie voor sport, leid ik bovendien als fitcoach ook andere coaches op!

Je toekomst in eigen handen nemen is een prachtige reis. Gun het jezelf om die mooie reis aan te gaan. Om er voor de rest van je leven profijt van te hebben.

Dus, toe aan een gezondere leefstijl? Ik kan in ieder geval niet wachten om je 1-op-1 te begeleiden met leefstijlcoaching; helemaal op maat gemaakt voor jou.

Klaar voor? Ready, set… GO!

72+

Programs & Trainings

10+

Daily Customers

20+

Work Session

1000+

Happy Customers

Mijn inspiratie

Ruim 12 jaar geleden startte mijn reis naar een gezonde, actieve leefstijl en vrij leven. Oftewel, een gezondere leefstijl. Het is mijn passie om gezond en fit door het leven te gaan. Om mijn leven vanuit volle potentie te leven en totale vrijheid te ervaren. Als leefstijlcoach andere mensen inspireren om hetzelfde te doen is mijn missie. Bovenal wil ik een bewuste, fitte en positieve moeder zijn voor mijn twee kinderen van 14 en 15 jaar.

Na mijn studie HEAO Commerciële Economie en 6 jaar te hebben gewerkt in diverse commerciële functies, liep mijn leven op mijn 28e vast. Ik hield me onbewust bezig met zaken waar ik vooral geen energie van kreeg. Een burn-out was het gevolg. Dat ik begonnen was aan een gezondere leefstijl creëren was een groot cadeau en besefte ik me veel later.

Na een grondige zoektocht naar mezelf, besloot ik om verder te gaan in de sport, iets wat ik altijd al veel had gedaan en wat mij altijd nog steeds energie geeft. Naast diverse sporten (turnen, hockey, hardlopen en later spinning), hebben ook de bergen en andere outdoor activiteiten mij altijd getrokken. Deze basis heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk op zoek ben gegaan naar een sportschool waar er genoeg kansen lagen om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Een verademing was het om in een sportschool te kunnen werken (o.a. als Les Mills ® instructeur), veel te mogen leren, actief bezig te zijn en vooral veel les te geven en mensen te helpen en begeleiden met leefstijlcoaching.

Vanuit mijn oprechte interesse in mensen en mijn leergierigheid naar persoonlijke ontwikkeling in het leven, ontstond mijn diepere missie om veel meer mensen te willen helpen met een gezondere leefstijl om een actiever, gelukkiger en vrijer leven te leiden. Om daarmee echt te kunnen bijdragen aan een gezondere en mooiere wereld.

“I love to see people happy and succeeding. I am born to transform lives.”

Mijn drijfveren: vrijheid en mensen helpen!

Als inmiddels 8 jaar alleenstaande moeder is vrijheid mijn absolute drijfveer.

Vrijheid betekent voor mij persoonlijk: elke dag in staat zijn om eigen keuzes en beslissingen te maken en deze volledig vanuit mijn eigen flow te realiseren. Het gevoel hebben om echt onafhankelijk in het leven te kunnen staan. 

Zakelijk betekent dit: het inkomen verdienen dat ik waard ben door de persoon die ik ben geworden. Dat aansluit bij mijn dromen en die van mijn kinderen.

Als leefstijlcoach en FIT Entrepreneur beslis ik zelf hoe hard ik werk, wanneer en met wie. Zo mag ik een heel team van Herbalife Nutrition Coaches, nationaal en internationaal, helpen en inspireren met het verwezenlijken van hun doelen en dromen. Eigen dromen, in plaats van de dromen van hun baas. En dat is mijn andere diepere drijfveer: mensen helpen hun leven vanuit volle potentie te leven. Door het creëren van een veilige omgeving en de beste randvoorwaarden zodat ze hun unieke talenten kunnen (door)ontwikkelen. Kleine en grote dromen realiseren. Om samen met elkaar te groeien en bij te dragen aan onze missie: de wereld gezonder en gelukkig maken.

Ons doel

Op dit moment helpt ons team van FIT Entrepreneurs iedere maand meer dan 800 mensen naar hun resultaat en naar een vrijer leven en een gezondere leefstijl. En dit is pas het begin!

Ons doel is om samen te werken naar het helpen van 2.000 mensen per maand.

Samen staan we sterker dan alleen. Durf jij hulp te vragen? De eerste stap te zetten naar een gezondere leefstijl?